Postări

Se afișează postări din august, 2024

ANM A EMIS PROGNOZA AGRO METEOROLOGICĂ PT COMUNA RUȘEȚU JUD BUZĂU VALABILĂ DE ASTĂZI 26.07 PÂNĂ GINERI 30.08.2024.

Imagine
 

ANM A EMIS PROGNOZA AGRO METEOROLOGICĂ PT COMUNA RUȘEȚU JUD BUZĂU VALABILĂ DE ASTĂZI 23.08 PÂNĂ MARȚI 27.08.2024

Imagine
 

SUPER LUNA ALBASTRĂ VIZIBILĂ DIN RUȘEȚU

Imagine
 ,,SUPER LUNA ALBASTRĂ " VIZIBILĂ  ȘI DIN COMUNA RUȘEȚU JUDETUL BUZĂU. FENOMENUL UNUL DESTUL DE RAR SA PETRECU DE 3 ORI ÎN ULTIMII 3 ANI DIN 2021 PÂNĂ IN ACEASTĂ SEARĂ INCLUSIV.

ANM A EMIS PROGNOZA AGRO METEOROLOGICĂ PT COMUNA RUȘEȚU JUD BUZĂU VALABILĂ DE ASTĂZI 19.08. PÂNĂ JOI 22.08.2024

Imagine
 

ANM A EMIS PROGNOZA AGRO METEOROLOGICĂ PT COMUNA RUȘEȚU JUD BUZĂU VALABILĂ DE ASTĂZI 16.08. PÂNĂ LUNI 19.0

Imagine
 

ĂNM A EMIS PROGNOZA AGRO METEOROLOGICĂ PT COMUNA RUȘEȚU JUD BUZĂU VALABILĂ DE ASTĂZI 12.08. PÂNĂ GINERI 16.08. 2024

Imagine
 

ĂNM A EMIS PROGNOZA AGRO METEOROLOGICĂ PT COMUNA RUȘEȚU JUD BUZĂU VALABILĂ DE ASTĂZI 9.08 PANA LUNILUNI 12.08.2024

Imagine
 

,,COLETUL"AȘA A FOST BOTEZATĂ NOUA METODĂ DE EXCROCHERIE

Imagine
 După ,,Metoda Accidentul" prin care au fost înseți mii de români excrocii au ,,brevetat "o nouă metodă de a înșela  oamenii. Metoda ,, COLETUL" această metodă constă în trimiterea unor mesaje de tip spam care par a  vini din partea Companiei Naționale Poșta Română și în care destinatarul este anunțat că a primit un colet care nu poate fi livrat pentru că ar trebui achitate niste taxe așa zis suplimentare pe care sunteți invitat să le achitați accesând linkul din acel SMS. POLIȚIȘTII RECOMANDĂ SĂ NU DESCHIDEM ASTFEL DE MESAJE SĂ PĂSTRĂM NUMĂRUL DE PE CARE A FOST TRIMIS MESAJUL ȘI SĂ NE ADRESĂM CELEI M-AI APROPIATE SECȚII DE POLIȚIE.

ANM A EMIS PROGNOZA AGRO METEOROLOGICĂ PT COMUNA RUȘEȚU JUD BUZĂU VALABILĂ DE ASTĂZI 8.08. PÂNĂ DUMINICĂ 11.08.2024

Imagine
 

DOLIU ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ. Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a murit. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/nicu-covaci-liderul-trupei-phoenix-a-murit-artistul-s-a-stins-din-viata-la-varsta-de-77-de-ani-2882413 Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Imagine
 Nicu Covaci, lidei Phoenix, a murit. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani  Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/nicu-covaci-liderul-trupei-phoenix-a-murit-artistul-s-a-stins-din-viata-la-varsta-de-77-de-ani-2882413  Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

CUTREMUR DE 3,1 GRADE ÎN JUDETUL BUZĂU

Imagine
  Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul avut loc la ora 9.15 în judeţul Buzău. Acesta a avut magnitudinea 3,1 şi s-a produs la adâncimea de 116,1 kilometri.  Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Focşani (48 km), Buzău (50 km), Sfântu Gheorghe (70 km), Braşov (77 km), Ploieşti (82 km). Sursa: Mediafax.ro

S-a dat ordin în toată România. Este interzis pentru trei săptămâni: Trebuie să ținem cont

Imagine
  Se iau măsuri urgente în România pentru eradicarea unei boli grave care s-a răspândit mai ales în județele Tulcea, Constanța și Timiș. Este vorba despre pesta micilor rumegătoare care poate avea consecințe severe. Astfel că persoanele fizice sau juridice care la rândul lor cunosc sau observă persoane care cresc pe domeniul public sau privat mici rumegătoare (oi și/sau Capre) au obligația de a alerta 112. In vederea aplicării măsurilor legale.  Măsuri urgente solicitate de Ministerul Agriculturii privind pesta micilor rumegătoare Ministrul Agriculturii,  Florin Barbu , și șeful Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), Alexandru Bociu, au făcut un apel către crescătorii de ovine să oprească mișcarea animalelor pentru următoarele trei săptămâni. Această decizie vine ca o măsură urgentă pentru a controla și eradica  pesta micilor rumegătoare , o boală gravă care afectează ovinele și poate avea consecințe severe asupra industriei zootehnice din R